Hoekwoningen met dwarskap

Bouwnummers 3 en 20

De hoekwoningen met dwarskap worden voorzien van de nieuwste technieken en installaties. De woningen worden gasloos gebouwd en verwarmd middels een warmtepomp met vloerverwarming. Door de warmtepomp is het ook mogelijk om de woning middels de vloerverwarming te koelen. De energie die dit vergt, wordt opgewekt door zonnepanelen die verwerkt zijn op het dak van de woning. Hierdoor woon je niet alleen comfortabel, je draagt ook je steentje bij aan een beter milieu en je bespaart hiermee op de energiekosten. Zo zijn deze woningen helemaal klaar voor de toekomst en ben je gegarandeerd van een nieuwbouwwoning met een hoog afwerkingsniveau en duurzame woonoplossingen.

De woning is tevens te vergroten met 2,40 meter op de begane grond, voorzien van dubbele tuindeuren met zijlichten.

Begane grond

Eerste verdieping

Zolder

Helemaal jouw eigen
badkamer en keuken

Je brengt het grootste deel van je tijd door in je eigen woning. Dat moet goed voelen. Helemaal als je eigen thuis, daar waar je op je best bent. Daarom kies je voor een inrichting naar eigen smaak. Daar horen ook een keuken en badkamer in eigen stijl bij. Misschien loop je al langer met gedachten over een keuken en badkamer die compleet voldoet aan jouw wensen. Maak het waar met jouw nieuwe woning!

Bij de hoekwoningen met dwarskap wordt de badkamer opgeleverd inclusief compleet tegelwerk met vloerverwarming en een sanitair pakket. In overleg met de badkamerleverancier kun je dit pakket uitbreiden naar jouw eigen wensen. De keuken kun je helemaal zelf uitkiezen, van apparatuur tot accessoires. Wel worden de standaard aansluitpunten aangebracht.

HEB JE INTERESSE?
SCHRIJF JE DAN IN!

Heb je interesse in wonen op Het Jonkererf? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.

Volg ons op